Prije nego se upoznate sa Tinker Labs Franšizom pogledajte video koji će vas upoznati sa cjelokupnim Tinker Labs sistemom. Na postavkama odaberite Automatski prijevod uz vama odgovarajući jezik.
Uživajte!

Franšiza - Kako postati Tinker Labs franšizerom?

Franšiza! Hvala vam što se zanimate za Tinker Labs. Sada kada ste pročitali informacije na našoj web stranici, nadamo se da imate jasniju sliku dubine i obima koji nudi Tinker Labs. Jedno pitanje preostaje: možete li sebe zamisliti kao vlasnika Tinker Labs centra? 

 •    Pomoć pri otvaranju
 •    Napravite promjenu u svojoj zajednici
 •    Potrebna niska ulaganja
 •    Marketinška podrška
 •    Dokazan poslovni model 

Česta pitanja (FAQ)

Trenutno imamo lokacije u Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj i Srbiji, ukoro i Sloveniji, ali slobodno nas kontaktirajte ukoliko ste zainteresirani postati master franšizer u svojoj državi

Master franšizer ima pravo na zaštićen teritorij do 5,000,000 stanovnika. Master franšizer je odgovoran za širenje franšize unutar svoje teritorije te za pružanje podrške franšizerima

Iako tražimo master franšizere za otvaranje novih teritorija, svejedno je moguće otvoriti Tinker Labs centar u svojoj državi. Za više informacija ispunite obrazac pri dnu i možemo detaljnije razgovarati o mogućnostima koji nudi franšiza.

Ispunite obrazac pri dnu i mi ćemo vam poslati brošuru sa svim informacijama koje je potrebno znati o otvaranju Tinker Labs centra.

Ukoliko je master franšizer dostupan na vašem području, njegova je odgovornost pomoći vam s procesom otvaranja centra i pružanjem kontinuirane podrške.

Franšiza

Šta nudimo

Šest pogodnosti koje vam mogu pomoći pri uspjehu kao Tinker Labs franšizeru
 
KONTINUIRANA PODRŠKA

Dostupnost za sva vaša pitanja i upite, od otvaranja poslovanja do zapošljavanja učitelja i upravljanja centrom.

 
TINKER LABS BRAND

Sve dostupne marketinške materijale, pripremljene za štampu, društvene mreže i personalizovane za vaš centar. Neka vam prepoznatljivost brenda pomogne pri rastu poslovanja.

CERTIFICIJSKI SEMINARI

Edukacijski seminari za franšizere i učitelje. Iz prve ruke saznajte kako radimo to što radimo i zašto je Tinker Labs jedinstven program zbog svog ranog uvođenja STEAM predmeta kod djece.

 
 
ANALIZA TERITORIJA

Pomoć pri odabiru lokacije, dizajniranju prostora, te detaljan plan kako upisati nove učenike u svoj centar.

 
ADMINISTRATIVNI SOFTWARE

Pristup svim digitalnim materijalima za preuzimanje (za pedagoške, marketinške i administrativne zadatke) preko sigurnog centralnog sistema za upravljanje informacijama.

PROIZVODI


Lako dostupni udžbenici, knjige, didaktički materijali, uključujući projekte za rad kod kuće, rekviziti i makete za rad na nastavi te svi ostali alati i predmeti potrebni za opremanje centra.

 
 

Postani franšizer

Kontaktirajte nas za više informacija

+387 63 000 230

[email protected]

  Proces prijave

  1. KORAK – kontaktirajte nas

  Pošaljite nam informaciju o svojoj lokaciji i zašto biste voljeli otvoriti vlastiti Tinker Labs centar

  2. KORAK – informišite se

  Poslat ćemo vam brošuru s više informacija o našem franšiznom sistemu

  3. KORAK – dogovorite sastanak

  Možemo detaljnije porazgovarati o mogućnostima otvaranja Tinker Labs franšize u vašem gradu.