Tinker Labs

Postani naš franžiserni partner i otvori svoj Tinker Labs centar!

Tinker Labs nije samo za djecu!

Prijavi se!

Upoznaj nas!

Tinker Labs nudi jedinstveni STEAM pristup koji uključuje eksperimente u nauci, tehnologiji, inženjerstvu, umjetnosti i matematici, kao i praktično učenje neophodno za budući uspjeh svakog djeteta.

Tinker Labs kursevi namijenjeni su djeci od 3 do 12 godina, osmišljeni da nadopune i obogate redovno obrazovanje. Naša misija je razviti njihovu urođenu znatiželju i podstaknuti ih da postavljaju pitanja o svijetu oko sebe.

Postati master franšizer Tinker Labsa predstavlja korak ka ostvarenju mojih poslovnih ciljeva i lične strasti. Kroz pažljivo donesenu odluku da se pridružim Tinker Labsu kao Master Franšizer, ističem nekoliko ključnih razloga: strast prema STEAM obrazovanju, vizija oblikovanja budućnosti, poslovna prilika i podrška uz prepoznatljiv brend. - Mladen Filipović, MF za Bosnu i Hercegovinu

Često postavljana pitanja

Kako mogu postati franšizni partner?

Ispunite obrazac ispod. Nakon prijave, poslaćemo Vam odgovore sa svim važnim informacijama o otvaranju škole.

Što je franšizni sistem?

Franšizno poslovanje je način primjene provjerenog, uspješnog poslovnog modela na vlastito poslovanje, čime se smanjuje mogućnost neuspjeha.

Kakvu podršku nudimo vlasnicima?

Franšizni partner dužan je, ne samo osigurati potrebna prava i omogućiti poslovanje pod robnom markom, već i kontinuirano prenositi svoja znanja i iskustva vezana za vođenje poslovanja.

Gdje je moguće sklopiti ugovor o franšizi?

Trenutno postoje obrazovni centri u Bosni i Hercegovini, a možete nas pronaći i u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Mađarskoj, Sjevernoj Makedoniji i Sloveniji.

Što ako već postoji franšizni centar u mom području?

Iako je moguće da u vašem kraju centar već postoji, slobodno nas kontaktirajte bez obzira na to, a mi ćemo pronaći najbolje rješenje za vas!

FRANŠIZNI MODEL

Kontaktirajte nas!

Što nudi naša franšiza?

Šest prednosti koje će vam pomoći da uspijete kao Tinker Labs franšizni partner

 • KONTINUIRANA PODRŠKA
  Dostupnost za sva vaša pitanja i upite, od otvaranja poslovanja do zapošljavanja učitelja i upravljanja centrom.
 • TINKER LABS BREND
  Sve dostupne marketinške materijale pripremljene za štampanje, društvene mreže personalizovane za vaš centar. Neka vam prepoznatljivost brenda pomogne pri rastu poslovanja.
 • SERTIFIKOVANI SEMINARI
  Edukacijski seminari za franšizere i učitelje. Iz prve ruke saznajte kako radimo to što radimo i zašto je Tinker Labs jedinstven program zbog svog ranog uvođenja STEAM predmeta kod djece.
 • ANALIZA TERITORIJA
  Pomoć pri odabiru lokacije, dizajniranju prostora, kao i detaljan plan kako upisati nove učenike u svoj centar.
 • ADMINISTRATIVNI SOFTVER
  Pristup svim digitalnim materijalima za preuzimanje (za pedagoške, marketinške i administrativne zadatke) preko sigurnog centralnog sistema za upravljanje informacijama.
 • PROIZVODI
  Lako dostupni udžbenici, knjige, didaktički materijali, uključujući projekte za rad kod kuće, rekviziti i makete za rad na nastavi te svi ostali alati i predmeti potrebni za opremanje centra.

Postani Tinker Labs franšizer!